BejelentésAWAKENING Élet jobbító, Asztrológia, Ezoterikus és Spirituális tanácsadói tájékoztató Portál
Az összefüggések kulcsa

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlapon

Szeretettel üdvözöllek Áldott Lélek az oldalunkon!


 

Oldalunk tájékoztatási céllal működik. Személyes adatokat nem kér, nem tárol senkiről.

 

Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük. De már találsz hasznos infókat, ízelítőket...

Nézz körül nálunk. Lehet, hogy találsz kincseket :)

Amit nem találsz meg itt nálunk, segítünk megtalálni és elindulni egy pár kezdeti lépéssel.

Számunkra az a fontos, hogy fejlődésed folyamata ne szakadjon meg. Ha TE haladsz, boldog vagy, mi is boldogok vagyunk, együtt örülünk Veled.

A fejlődés következő lépcsőjét Együtt kell megtegyük Mindnyájan.

Minden egyes inkarnációval nekifutunk a hegynek külön -külön mindegyikünk újra és újra...

Most, talán okosabban tehetnénk, mint eddig. :) Mindenkiben és Mindenben benne Vagy, mert az Univerzum pótolhatatlan szerves része és egyben Önmaga is Te Vagy.

Lassan rájösz, hogy szívedben dobog az egész világ és a Minden Létezőben is Te Magad vagy, magadból valamit ismersz fel benne.

Amilyen irányba és amilyen mértékben változol, a Világ is követ Téged benne, Veled Együtt változik nap, mint nap.

Csak Veled együtt lehet holnap.... Tegyünk együtt érted, értem, mindenkiért, egymásért, a máért, a holnapért, hogy szabadon lehess az, aki lenni szeretnél.....

 


Egy pár szó az asztrológiáról, mint Létünk minden síkját magában rejlő kulcsáról és a hozzá fűződő szemléletről:

Valószínű, hogy eddig már sok asztrológiával kapcsolatos oldalt megnéztél, mint mindegyikünk, kiket érdekel a téma.

Sokan, kik kevésbé türelmesek hozzá, hogy végigvezessen a kutatása révén az általa nyújtott tudati szintek lépcsőin, elcsépeltnek tekintik, illúziókat ígérőnek ezt a tudományt, de valójában nem az. Bátran állítom és vállalom. Ahogy egy idegennyelv elsajátítása szinteken megy át, úgy az asztrológia titkának, nyelvének megismerése, megértése is több szinten ismerhető meg. Egyre bővebb, tágabb ismeretekre szert téve.

Minden kérdésre ott van a válasz előttünk, de csak a kérdést feltevő ismereteinek, hozzáértésének szintjén tud válaszolni.

Ezért van oly sokféle válasz egy feltett kérdésre, ha több szakemberhez fordulunk (Az nem baj, ha többen megvizsgálnak egy adott témát). Előfordulhat könnyedén, hogy egy kevésbé felkészült kollega olyan infót hoz össze a kiolvasás alaján, aminek annyi köze van a szülötthöz, mint Makónak Jeruzsálemhez. Benne van a pakliban. Valóban kiábrándító és szomorú, mindenkire nézve, hiszen emberi sorsról beszélünk. Minél inkább elmélyül a tudás egy szakemberben annál óvatosabban fogalmaz, mert látja és érzi szava súlyát és felelősségét.

Ha lehet egy tanácsom a laikusok számára, keressék azokat az asztrológusokat kérdéseikkel akik legalább egy négy éves főiskolát végzettek. A friss diplomások is nagyon jók, felkészültek, hiszen nagyon sok tudással és hozzáértéssel kell bírni egy diplomáért. Azt nem kapja meg senki csak azért, mert szép a szeme, vagy jól néz ki.

Ezen a pályán az többedrangú figyelembevett adottság. Szerintem, ez bármelyik szakmára igaz lehet. Nagyon sok évembe telt és fáradhatatlan, kitartó munkámba, mit a számtalan szakmai kutatásomnak, tanulmányaimnak köszönhetek, melyek segítettek olyan mélységig megismernem ezt a csodálatos tudományt, hogy ezt a vallomást hittel és meggyőződéssel tegyem.

Addig kutatni, míg magától beszél magáról, a létéről, az okságról, eredetéről és céljáról egy létező tudomány, nagy megtiszteltetés az élettől.

Sosem volt kielégítő számomra a feltett kérdéseimre a válasz, ha egy kérdésemmel az asztrológia rejlelmeihez fordultam. Így újabb és újabb ajtókat nyitott meg előttem. Ez nem jelenti azt, hogy itt az út vége, és már mindent tudok.

Az asztrológia olyan tudomány, melyet egy életen át lehet tanulmányozni, és mindig mutat számunkra újabb és újabb összefüggéseket, melyek a Kezdetek óta mindig is ott voltak a létezésben, csak mi, emberek még nem áltunk, állunk készen a befogadására.

Ahogy fejlődik az emberiség tudata, a többi meglévő és az eddig még számunkra ismeretlen tudományokkal együtt az asztrológia is feltárulkozik teljes önvalójában.

Köszönöm, hogy benéztél hozzánk!

 

 

Üdvözlettel:

Dakó Terézia Éva

dipl.asztrológus, dipl.parapszichológus, dipl. transzperszonális pszichoterapeuta, Reiki Mester, életvezetési tanácsadó, oktató

 

 

ShareKépgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!